Halve Dag van Groesbeek voor onze gelegenheidscorrespondente Lia

Gisteren stond de Dag van Groesbeek op het programma voor de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Maar liefst 41.304 wandelaars kwamen deze derde dag goed door, maar dat geldt niet voor onze gelegenheidscorrespondente Lia uit Made. Zij moest helaas opgeven en is door een hele aardige meneer terug naar Nijmegen gebracht, waar zij een foto maakte van een lege Wedren.

Lia is overigens niet de enige wandelaar die de derde dag niet door is gekomen. Maar liefst 1225 wandelaars hebben Groesbeek niet gehaald of niet volbracht, maar het werk van een gelegenheidscorrespondent is natuurlijk niet klaar wanneer je zelf niet meer mee wandelt en dus maakte Lia ook foto's van finishende Drimmelenaren, Den Houtenaren en aanmoedigende dorpsgenoten. Wandelgroep Six Pack uit Wagenberg is de derde dag wel volledig doorgekomen en zijn vanmorgen alle 6 gestart aan de finaledag. 

Vandaag lopen alle nog in de wandeltocht zittende wandelaars de laatste dag van de vierdaagse: de Dag van Cuijk. Na 30, 40 of 50 kilometer in de kuiten, hopen alle wandelaars uiteindelijk over de Via Gladiola de finish te behalen. KijkopDrimmelen wenst alle wandelaars, maar in het bijzonder natuurlijk de Drimmelense en de Den Houtse wandelaars, heel veel succes en vooral veel plezier vandaag!


 

Voor de app-lezers: bekijk alle foto's bij dit artikel via deze directe link https://kijkopdrimmelen.nl/nieuws/halve-dag-van-groesbeek-voor-onze-gelegenheidscorrespondente-lia.html

Beelden bij dit artikel