Herinnering: Maak nú nog kans op de 27ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de zevenentwintigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een dinerbon t.w.v. maar liefst € 75,00 weg, te besteden bij eetcafé 't Roer Om in Lage Zwaluwe!

Eetcafé 't Roer Om staat o.a. bekend om het heerlijke terras pal boven het water van de binnenhaven van Lage Zwaluwe. Een ideale plek om te genieten van een diner met je geliefde, familie, vrienden of collega's. Aan bedrijvigheid geen gebrek op deze locatie: boten, schepen en jachten meren af en aan waardoor er altijd iets te zien is. Vervelen de kinderen zich terwijl jullie op het diner wachten? Geen probleem! Er is een speeltuintje met omheining voor urenlang speelplezier, of in ieder geval tot het eten geserveerd wordt. Met een gloednieuwe menukaart tovert de kok van 't Roer Om voor ieder iets lekkers op tafel. 

KijkopDrimmelen heeft daarnaast kunnen regelen dat de dinerbon in te wisselen is op de totaalrekening! Of u dus met 2 personen in de zomer of met 10 personen in de winter komt, dankzij onze maandprijs valt de rekening stukken lager uit!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, (te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/654829794851188 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.