Herinnering: Maak nú nog kans op de 31ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de éénendertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een waardebon t.w.v. € 50,00 weg, vrij te besteden bij schoonheids- en nagelsalon Freshyess in Drimmelen dorp!

Freshyess biedt u het complete pakket op het gebied van beauty en verzorging. Kiest u bijvoorbeeld voor een prachtige set nieuwe acrylnagels, met of zonder glitters of nailart, gaat u liever voor een gezichtsbehandeling of een ontspannende massage? Of droomt u van lange, zwarte wimpers of volle wenkbrauwen? Roanne Joore, hét gezicht achter Freshyess, laat u stralen!

Met deze waardebon is het mogelijk om een behandeling naar keuze bij Freshyess te reserveren. Mocht de waarde van de bon nog niet volledig besteed worden na één keer, dan behoudt u het resterend tegoed. Wilt u de waardebon weggeven als verrassing, bijvoorbeeld als cadeautje rondom de feestdagen, dan mag dat ook. Reden genoeg dus om aan deze winactie mee te doen!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/738595233141310 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.