Herinnering: Maak nú nog kans op de 33ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de drieëndertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk drie cadeaubonnen weg t.w.v. tezamen € 75,00 te besteden bij Livango Baby- en Kinderkleding in Made!

Driemaal is scheepsrecht en dat dacht Livango ook toen wij kwamen vragen of zij onze volgende maandprijs wilden verzorgen. Wij kunnen u daarom vertellen dat wij aan één winnaar, drie cadeaubonnen van elk € 25,00 mogen weggeven, verpakt in een leuke goodybag die ook nog eens gevuld is! Uw kinderen zullen er hip bij lopen aanstaand voorjaar, zomer, herfst, winter of zelfs die van 2020 want de cadeaubonnen zijn ieder maar liefst twee jaar geldig.

Heeft u geen kinderen of wilt u de cadeaubon(nen) weggeven aan iemand die het goed kan gebruiken? Ook dat is geen probleem. De cadeaubonnen zijn per stuk overdraagbaar, dus als u ze niet zelf kunt besteden, kunt u nog wel meedoen aan deze spectaculaire winactie. Let dus op: wij loten één winnaar die drie cadeaubonnen ontvangt.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/777206755946824 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.