Herinnering: Maak nú nog kans op de 39ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de negenendertigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een schilderworkshop voor vier personen t.w.v. maar liefst € 140,00 weg, verzorgd door en gegeven bij De TalentenVlinder in Hooge Zwaluwe!

Onder de deskundige begeleiding van Nicolle ontstaan de leukste, mooiste of grappigste schilderijen. Kies zelf een workshop uit. Wil je bijvoorbeeld een VW-busje schilderen, of een leuke struisvogel? Ben je meer van de oude huisjes of de dikke dames? Als een deel van je gezelschap bestaat uit kinderen, kunnen zij zelfs kiezen voor het schilderen van een droomkasteel, vrolijke dieren of een magisch schilderij. Deze workshops zijn dus geschikt voor jong en oud en dat maakt onze maandprijs geschikt voor iedereen!

Het plannen van een datum voor de workshop, gebeurt altijd in overleg. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde maand of dag van de week. Bij mooi weer kan er geschilderd worden in de boomgaard, bij minder weer binnen in het sprookjesatelier. De duur van de workshop varieert, maar is altijd inclusief koffie, thee, limonade en wat lekkers.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/890626597938172 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.