Herinnering: Maak nú nog kans op de 62ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de tweeënzestigste maandprijs verloot!

Aanstaande zaterdag geven we namelijk een Strippenkaart weg waarmee u vijf keer kunt genieten van een weekendschotel bij ’t Kleine Cafeetje in Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe!

Of u nu vijf keer in uw eentje gaat genieten of vier andere mensen gaat trakteren, met deze strippenkaart ter waarde van € 67,50 gaat u wel heel voordelig uit eten. In ’t gezellige Kleine Cafeetje in De Zonzeel zit u fijn binnen bij slecht weer en buiten op het terras bij lekker weer. Het maakt dus niet uit of u in de zomer of in de winter gaat; de strippenkaart is namelijk geldig tot juni 2022. Tijd zat dus om die 5 weekendschotels te gaan nuttigen!

De strippenkaart hoeft u niet in één keer te besteden, maar deze prijs geeft u recht op vijf weekendschotels op een weekenddag naar keuze (zaterdag of zondag). Iedere week staat er standaard Indisch Potje (met kip) en Spareribs met twee sausjes op het menu en een derde gerecht wisselt iedere week. De ene keer serveert de chef een schnitzel, de andere keer een runderstoofpot en weer een andere keer verse mosselen. De chef houdt rekening met het seizoen en serveert het hoofdgerecht met diverse bijgerechten zoals frietjes, salade en diverse sauzen. Met uw strippenkaart kiest u zelf een weekend uit waarin de chef iets serveert wat u lekker vindt!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, ( te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/1433327257001434 ). Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.