Herinnering: Maak nú nog kans op de 71ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de éénenzeventigste maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een SAMEN-pakket weg, t.w.v. minimaal € 50,00, vol lekkere, leuke, grappige producten om sámen van te gaan genieten, mede beschikbaar gesteld door politieke partij SAMEN Drimmelen!

Als enige politieke partij die ervoor gekozen heeft om via ons lokaal te communiceren, kan een prijs verzorgd door SAMEN Drimmelen natuurlijk niet ontbreken. De nieuwe partij doet veel dingen anders dan de vast gewortelde partijen en zij kijken met een nieuwe, frisse blik naar de Drimmelense politiek. Genoeg politieke pietpraat; belangrijker is dat zij voor onze 71ste maandprijs een SAMEN-pakket samenstellen, vol leuke dingen om sámen te doen óf van te genieten: denk aan een kopje koffie of thee drinken, een keertje uit eten gaan of een drankje drinken, een plantje voor het raam, en nog veel meer!

Wat de exacte inhoud van het pakket is, blijft nog even een verrassing, maar het pakket heeft een waarde van minimaal 50 euro! Dát is toch super?! Laat je verrassen en doe mee aan deze winactie!

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs! Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

Like onze Facebookpagina en Like & Deel DIT bericht OPENBAAR. Aanstaande zaterdag loten we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.