Herinnering: Maak nú nog kans op de Moederdagsprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts vier dagen reiken we de Moederdagsprijs uit! 

We geven speciaal voor Moederdag een Moeder/Dochter Make-up Workshop weg, volledig verzorgd door Visagieworkshops.nl uit Lage Zwaluwe!

Kan jouw moeder wel een verwenmomentje gebruiken en wil je haar eens goed in het zonnetje zetten? Dan is deze Moederdagsprijs echt de moeite waard! De Moeder/Dochter Make-up Workshop wordt verzorgd door een gecertificeerde visagiste, aangesloten bij hét bedrijf in workshops en trainingen: Visagieworkshops.nl. De workshop is zowel voor je moeder als voor jouzelf en in de workshop wordt aandacht besteed aan welke make-up er bij je past en waar je optimaal van gaat stralen.

De workshop kan gegeven worden in de studio in Lage Zwaluwe of in Made en is volledig verzorgd met een hapje en een drankje gedurende de 2,5 uur durende workshop. Een échte verwennerij dus!

En jij kunt deze mooie prijs winnen! Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen.nl én Visagieworkshops.nl op Facebook ( www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl / www.facebook.nl/visagieworkshops.nl ), LIKE het oorspronkelijke bericht (te vinden via deze link https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/601264360207732 ) en laat ons weten wie jij deze prijs gunt en waarom!

Wie weet kom jij dan op 9 mei naar voren als dé winnares van deze Moeder/Dochter Make-up Workshop.