Herinnering: Maak nú nog kans op de negentiende maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts TWEE dagen wordt de negentiende maandprijs verloot:

We geven aanstaande zaterdag namelijk een waardebon t.w.v. € 50,00 weg, in te wisselen voor een overheerlijke vleesschaal naar keuze van de Maros in Made!

Op de foto ziet u Elly, onze allereerste maandprijswinnares ooit, die óók een vleesschaal t.w.v. € 50,00 won. U kunt de komende tijd, net als Elly toen, gaan genieten van écht kwaliteitsvlees. Bij de Maros in Made wordt het vlees verwerkt in de eigen werkplaats. Dit maakt dat u verse en eerlijke producten koopt, tegen een zeer scherpe prijs. Maar met deze maandprijsactie van KijkopDrimmelen hoeft u zich geen zorgen te maken om de kosten! U tovert met de feestdagen een heerlijk, mals stukje vlees op tafel, of u bezorgt bij uw hele familie gourmetschalen. U mag helemaal zelf bepalen waar u de waardebon voor inlevert! Ook in gedeeltes inleveren is mogelijk. 

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/ ) en Like & Deel het oorspronkelijke bericht (te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/524343877899781 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Tip van de dag: Heeft u geen Facebook maar wilt u toch op de hoogte blijven? Registreer u dan gratis via www.KijkopDrimmelen.nl/registreren!