Het 13e seizoen van Spraakvermaak start op de 13e oktober

Op zondag 13 oktober a.s. start het 13e seizoen van het zondagmiddagcafé Spraakvermaak. De 75ste aflevering is een jubilerende en dus wordt er uitgepakt. Die middag verschijnen (nog enigszins onder voorbehoud) op het Spraakvermaakpodium Wim Daniëls, Matthijs van Nieuwkerk, Splinter Chabot, prof. Jan Rotmans en Lee Towers.

De aflevering duurt extra lang, van 13.00 tot +/- 16.45 uur (met pauze), genodigden en seizoenkaarthouders mogen eerst naar binnen, waarna bezoekers zonder seizoenkaart op volgnummer naar binnen worden gelaten. Om 11.30 uur kunnen losse bezoekers een volgnummer krijgen, wanneer zij om 12.30 uur de zaal in worden gelaten. De seizoenkaarthouders en de genodigden kunnen om 12.00 uur de zaal in. Let op: de toegangscontrole wordt verzorgd door een extern bedrijf, neem dus uw seizoenkaart of uitnodiging mee. Persoonlijke herkenning is niet mogelijk. Indien de Franse zaal vol is, kan de aflevering in het cafégedeelte van Ons Thuis via schermen worden gevolgd.

Na afloop van de aflevering start de afterparty (met live muziek van o.a. Lee Towers) in De Stube aan de Mark op het terrein van Ons Thuis. Alle bezoekers van het programma hebben hiervoor gratis toegang, ontvangen een consumptiemunt en kunnen, indien gewenst, voor een bedrag van € 9,50 bovendien genieten van een barbecue.