Hobbyisten die werk maken van hun hobby

Personen die zó gedreven zijn in hun hobby, dat het eigenlijk meer op werken lijkt. Dit soort hobbyisten stond gisteren met allerlei creaties op de 19e editie van de Hobby-Creatief Beurs in Ontmoetingscentrum De Zonzeel in Hooge Zwaluwe. 

De hobbyisten van de SWO Handwerkgroep Hooge Zwaluwe steken vaak zóveel tijd in hun hobby, dat zij genoeg creaties maken om ieder jaar een eigen hobbybeurs te kunnen organiseren. Overigens waren die creaties gisteren niet alleen voor de liefhebber te aanschouwen en te kopen, ook werden er live demonstraties gegeven. Mensen die hun hobby zelfs ter plaatse nog uitoefenden. Van het zelf maken van wenskaarten tot diamond painting tot het beschilderen van sierkeien; de hobbyisten maakten écht werk van hun hobby. Tot groot vermaak van de bezoekers die De Zonzeel wisten te vinden.

In samenwerking met het activiteitenteam konden diezelfde bezoekers tevens genieten van verse erwtensoep en omdat het ook gewoon zondag was, werd een verse dagschotel geserveerd voor degenen die dat wensten. Gooi er nog een Rad van Fortuin in met geweldige prijzen en de dag is compleet. Foto's maken is voor onze fotograaf werk, maar eigenlijk is het bezoeken van allerlei evenementen toch eigenlijk ook hobby. Bekijk alle foto's in de fotoslider boven dit artikel. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel