Matzwart met zand: Badkamerspecialist Van der Kleijn uit Hooge Zwaluwe creëert rustieke badkamer

Zo af en toe kom je van die pareltjes tegen. Zo ook deze badkamer van Van der Kleijn Badkamerspecialist Van der Kleijn uit Hooge Zwaluwe. De combinatie van matzwart gecombineerd met zandkleurige tegels geeft een luxe en rustieke uitstraling. In de badkamer heeft Van der Kleijn tevens een sunshower geplaatst, met zowel een infraroodfunctie als Uv-licht. Dankzij dé badkamerspecialist uit Hooge Zwaluwe geniet de nieuwe trotse eigenaar van een badkamer die doet denken aan een wellnesscomplex, gewoon in eigen huis!

Zonlicht is belangrijk voor ons welzijn. Een dagelijkse blootstelling aan Uv-licht is essentieel voor ons lichaam: het reguleert de biologische klok, houdt de hormoonproductie gezond en zorgt voor de aanmaak van vitamine D, een vitamine die onze weerstand op peil houdt. Ook heeft Uv-licht een positief effect op de geest en kan het helpen bij huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en zonallergie. Bewezen is dat dagelijks een lage dosis UV veilig is.

De sunshower kan tevens op een infraroodstand gezet. Infraroodstraling werkt tot diep in de huid door, waardoor bepaalde moleculen in beweging komen en zo warmte veroorzaken. De lichaamstemperatuur stijgt, terwijl de omgeving koel blijft aanvoelen. Dit zorgt voor een ontspannend gevoel, maar naast het gevoel heeft infraroodlicht ook daadwerkelijk een helende werking. Het vermindert namelijk rug- en nekklachten, spierpijn en reumatische klachten en het stimuleert de doorbloeding.  

In deze badkamer die Badkamerspecialist Van der Kleijn heeft opgeleverd, komen het sanitair en de tegels van Jan van Sundert Keukens, Badkamers, Tegels en Sauna's. De samenwerking tussen Van der Kleijn en Van Sundert is al jaren ijzersterk en levert de mooiste badkamers op. Wilt u ook een pareltje van een badkamer, bent u benieuwd wat er bij u mogelijk is en zou u graag eens een vrijblijvende offerte willen laten opstellen? Neem dan eens een kijkje op de pagina van Van der Kleijn op KijkopDrimmelen, daar staan tevens zijn directe contactgegevens vermeld: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/van-der-kleijn-badkamerspecialist.html

Beelden bij dit artikel