Ietwat chaotisch verslag over Vierdaagse-Drimmelenaren

Chaotisch. Reken het onze redactie maar aan want chaotisch is dit verslag wel. Een allergaartje van foto's omdat diverse Drimmelenaren ons vooraf foto's beloofd hadden én zich aan die belofte hielden. Zo stuurde Thera uit Lage Zwaluwe enkele foto's van bekenden die ze trof én van haarzelf en enkele mede-EHBO'ers.

Voor de ervaren EHBO'er Thera is EHBO'er zijn in Nijmegen een debuut en ze verheugde zich er vooraf heel erg op. De eerste dag kon ze meteen aan de bak, de hele dag blaren doorgeprikt zo laat ze weten.

Foto's van Lia die alle jaren foto's voor ons maakt ontvingen we ook. Behalve wandelaars trof Lia ook fans uit o.a. Made en Terheijden die bekenden aanmoedigden langs de route.

Tot slot kregen we een foto gemaakt aan boord van de MS Holland. Daar slaapt o.a. Peter en u ziet de kooi waarin hij dat doet. Gezien zijn lichaamsbouw een hele onderneming zo vermoeden wij.

Een korte opname mochten wij ontvangen van Jan uit de Wagenbergse wandelgroep SixPack. Hij filmde de doorkomst in Wijchen eerder vandaag. 

https://www.youtube.com/watch?v=a_obNXm_Uhw

Beelden bij dit artikel