Met spoed horecatoppers gezocht voor de Poort naar de Biesbosch

Heb jij zin om deze zomer wat bij te verdienen en lijkt het je leuk om in de recreatiehoreca te werken? Dan is dit echt wat voor jou! De 'Poort naar de Biesbosch' bij veerdienst 't Leeuweveerke in Lage Zwaluwe is met spoed op zoek naar horecatoppers om deze zomer zelfstandig de koffiecorner te runnen.

De functie is in ieder geval voor week 30 t/m week 34, waarin de koffiecorner 7 dagen in de week is geopend. Je mag zelf aangeven hoeveel dagen van de week je wilt werken, je wordt ingedeeld in overleg. Er is dus ruimte voor meerdere personen om aan de slag te gaan. De werktijden zijn van 09.45 tot 18.00 uur en je bent zelf verantwoordelijk voor de corner. Het is een pré als je vlot en sociaal bent en enigszins met een geautomatiseerd systeem kunt omgaan. Vanzelfsprekend wordt het systeem je van tevoren uitgelegd. 

De werkzaamheden variëren van het opnemen van bestellingen (koffie, thee, appeltaart, frisdrank en ijsjes), het afruimen van de tafels en het schoonhouden van de ruimte en de passagiers die met 't Leeuweveerke meevaren voorzien van het juiste ticket. Vanaf 1 september zal de koffiecorner drie dagen in de week open zijn, dus een fulltime functie is niet mogelijk. Wel is er bij wederzijdse interesse ruimte om ook in het na- en voorseizoen te kunnen blijven.

Klinkt deze functie je als muziek in de oren? Reageer dan snel via het mobiele telefoonnummer 06-55328489.