IJsjes, strandballen en supersnel internet op het Molenplein in Made

Om de naderende sluiting van de glasvezelcampagne in Made een feestelijk einde te geven, organiseert DELTA Fiber Netwerk vandaag een slotdag op het Molenplein. De infobus die voorgaande dagen op o.a. Den Deel stond, heeft gisterenavond helaas pannen gekregen en daarom is de bus vervangen door twee opblaasbare partytenten in de kleuren van de netwerkbeheerder.

De draaimolen die alle kinderen zou vermaken, is helaas vanwege de coronamaatregelen afgezegd. Waar eerst toestemming voor de attractie werd gegeven, bleek deze in de afgelopen dagen toch niet te kunnen worden geplaatst. Desalniettemin heeft DELTA direct voor vervanging gezorgd, want de fontein op het Molenplein staat aan en dus liggen er strandballen klaar waar meteen mee gespeeld kan worden. Naast strandballen, kan een ieder die informatie over glasvezel komt inwinnen, ook een gratis ijsje afhalen bij IJssalon Maystro die aan het plein gevestigd is.

Er staan medewerkers en onafhankelijke adviseurs voor u klaar om u van informatie te voorzien. Onder andere Leon, die vanmorgen de tenten heeft klaargezet en gezorgd heeft voor wat andere leuke gadgets zoals de strandballen, smintjes, lippenbalsems en winkelwagenmuntjes. “Deze zijn echt superhandig, want je kunt hier ook je sleutels aan doen. En die lippenbalsems en strandballen komen met dit weer ook goed van pas”, glimlacht Leon breeduit. U kunt alleen vandaag op het Molenplein terecht, DELTA is aanwezig tot 16.00 uur. U kunt tevens het Glasvezel Informatiepunt bezoeken in ’t Hof van Holland, die is vandaag geopend tot 17.00 uur.

Beelden bij dit artikel