In de Spotlight: Athlete Personal Training en Groepslessen in Hooge Zwaluwe

Vandaag staat in onze spotlight Athlete Personal Training en Groepslessen centraal. Deze personal trainer zorgt ervoor dat menig sporter, beginnend of ervaren, zich fit en fijn voelt. Met personal training, groepslessen, maar ook hardloopcursussen of bootcamp, is het aanbod groot en is er zelfs voor de anti-sporter iets wat bij hem past. De slogan van Athlete is niet voor niets: 'Jouw doel is mijn motivatie'.

Pascal is het gezicht achter Athlete Personal Training. Hij verzorgt al zes jaar personal training in de gemeente Drimmelen, waarvan sinds twee jaar in een eigen pand aan de Thijssenweg 4 in Hooge Zwaluwe. Pascal is topsporter in hart en nieren, maar zet zich daarnaast met passie en gedrevenheid in om andere mensen sportiever, gezonder en fitter te krijgen. Of u jong bent of wat ouder, Pascal past het sportprogramma aan op uw leeftijd en uw fysieke gestel. 

Menig lezer denkt nu: 'Ja, ja, en wat kost mij dat dan wel niet?!'. Personal training wordt vaak met prijzig geassocieerd. Immers is werken aan je gezondheid met één op één begeleiding niet goedkoop. Pascal heeft daar ook over nagedacht en bij Athlete kunt u naast de persoonlijke begeleiding, ook deelnemen aan groepslessen, cursussen van een aantal weken of bootcamptrainingen. Sportief én betaalbaar, dat is wat de portemonnee fijn vindt om te horen!

Bent u geïnteresseerd in wat Athlete Personal Training en Groepslessen voor u kan betekenen? Klik dan voor meer informatie, de actuele aanbiedingen en berichtgeving en contactgegevens, verder naar de profielpagina van Athlete op KijkopDrimmelen.nl

Beelden bij dit artikel