In de Spotlight: Brasserie De Thuishaven in Lage Zwaluwe

Vandaag staat in onze spotlight Brasserie De Thuishaven in Lage Zwaluwe! De horecagelegenheid in de binnenhaven van Lage Zwaluwe is onlangs overgenomen en opende afgelopen zomer pas officieel haar deuren met een geheel nieuw concept: vers belegde broodjes en een kleine kaart. 'Café' werd vervangen door 'Brasserie' en het interieur werd eens goed onder de loep genomen. 

Op het terrein aan de Kwistgeldweg 3 kan in alle rust genoten worden van het beste uit de keuken van De Thuishaven. In het zomerseizoen staat er een ruim terras uit, met uitzicht over de binnenhaven van Lage Zwaluwe. In het naseizoen kunt u binnen relaxen in de loungehoek of plaats nemen aan een gezellig tafeltje. De Thuishaven heeft een onderhoudsbeurt gehad; het meubilair is vernieuwd, de vloer is opgeknapt, de toiletten zijn gerenoveerd. Voor een lunch, snelle hap of gewoon een drankje, bent u bij De Thuishaven helemaal aan het juiste adres.

Maar wist u dat u ook terecht kunt bij De Thuishaven voor workshops, vergaderingen en familiefeesten? Met name in de winter willen de nieuwe horecaondernemers blijven vernieuwen en verrassen, dus organiseren zij zelf workshops, maar kunt u ook terecht met uw gezelschap voor uw feest of partij. Ook een stamppotavond staat bij de wintermogelijkheden, waar een barbecueavond juist weer bij de zomermogelijkheden staat. Kortom: bij De Thuishaven is er voor een ieder wat wils!

Voor meer informatie, openingstijden, precieze locatie en actuele aanbiedingen, neemt u een kijkje op de profielpagina van Brasserie De Thuishaven op KijkopDrimmelen.nl