In de Spotlight: Café De Polderpub in Lage Zwaluwe

Café de Polderpub, ’t café waar Brabantse gezelligheid en gastvrijheid nog hoog in ’t vaandel staan.
Gelegen aan een schitterende polder en aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch! Het café met veel hout, warme kleuren en authentieke elementen met een knipoog naar het boerenleven, geeft het gevoel alsof er een warme deken om u heen valt.

's Winters wordt de potkachel in het overdekte terras opgestookt en 's zomers kunt u genieten van het prachtige weer op het grote buitenterras, dat uitzicht biedt over het ruime en rustgevende polderlandschap. Terwijl u geniet van een heerlijke versnapering, kunnen de allerkleinsten plezier maken op het kleine speelplaatsje op het terras en de wat grotere kinderen kunnen in de tuin terecht in een speeltuintje. Voor ieder dus wat wils!

In het voorjaar van 2016 is De Polderpub met een volwaardige menukaart gestart. Lunchen kan iedere dag, voor een diner kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag aanschuiven.

Wist u dat u ook bij De Polderpub terecht kunt voor uw feesten, jubilea en recepties? Zij kunnen u een passende aanbieding doen die, zowel op hapjes als op drankjes gebied, schikt naar een ieders inzicht en portemonnee.

Voor meer informatie over Café De Polderpub, contactgegevens, actuele openingstijden én voor foto's van de locatie, klikt u verder naar de profielpagina via:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/eetcafe-de-polderpub.html