In de Spotlight: Eetcafé Hier is ’t in Lage Zwaluwe

Op deze zaterdagmorgen staat Eetcafé Hier is 't in Lage Zwaluwe in onze spotlight. Dit gezellige eetcafé heeft een zeer toegankelijke menukaart en een prachtig, ruim terras boven het water! Terwijl u geniet van een kopje koffie, komen de boten de haven van Lage Zwaluwe binnengevaren. Maar ook in het winterseizoen is het goed toeven bij Hier is 't, met haar overdekte en verwarmde serre.

De inrichting van het eetcafé is knus en gezellig te noemen en het altijd vriendelijke personeel van Hier is 't zal zorgen dat u zich thuis voelt. Op de menukaart staat voor ieder wat wils: van vlees tot vis tot vegetarisch en van de kaasliefhebbers tot de echte zoetekauwen. Hier is 't wisselt regelmatig haar menukaart en houdt hierbij rekening met het seizoen. Dol op asperges, mosselen of aardbeien? In het juiste seizoen vindt u ze terug op de kaart bij Hier is 't! 

Maar wist u dat Eetcafé Hier is 't ook één van de organisatoren is van het Zwaluws Kerstfeest op 9 en 10 december 2017? Zij zetten zich actief in om een weekend vol gezelligheid en sfeer neer te zetten, die ten goede komt van Stichting De Lisdodde. 

Voor meer informatie, foto's, contactgegevens, openingstijden, berichten over het kerstweekend en andere actuele aanbiedingen, klikt u door naar de profielpagina van Eetcafé Hier is 't