In de Spotlight: Restaurant Onze Kerk

Anderhalve eeuw na de bouw van de prachtige RK Willibrordus kerk in Hooge Zwaluwe, zijn de deuren geopend van Restaurant Onze Kerk.

Het concept is eenvoudig, maar heerlijk. De koks van Onze Kerk halen het beste uit elk seizoen en uit de streek en u krijgt daarvan al het lekkers op tafel. U eet en deelt samen met uw tafelgasten, wat betekent dat elk seizoen een speciaal menu voor u wordt opgesteld waarin gebruik wordt gemaakt van wat de natuur en de streek op dat moment biedt.

Kiest u om het volledige menu (voorgerechtjes, hoofdgerechten en nagerechten) te gebruiken, betaalt u slechts € 29,50 per persoon! U kunt zich laten informeren door de gastvrouwen en -heren aan tafel en laat u verrassen door de koks.

Elke tweede zondag van de maand organiseert Onze Kerk 'Muziek op Zondag'. Iedere maand staat een ander bijzonder muzikaal initiatief centraal. De prachtige en unieke locatie leent zich tevens uitstekend voor uw feesten en partijen, bruiloften en afscheidsdiensten.

Op 12 januari heeft Restaurant Onze Kerk ten dele haar lunchkaart vernieuwd! De nieuwe gerechten zijn zeer zeker de moeite waard om eens te komen proeven.

Voor meer informatie, contactgegevens, openingstijden en actuele aanbiedingen en berichten, klikt u verder naar:
https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/restaurant-onze-kerk.html