In de Spotlight: Van der Kleijn Badkamerspecialist uit Hooge Zwaluwe

Vandaag staat Van der Kleijn Badkamerspecialist in onze spotlight! De naam zegt het al: dit bedrijf ademt badkamers. De badkamerspecialist en zijn medewerkers beschikken over ruime expertise op het gebied van uw badkamer. Groot of klein, vierkant of in een gekke vorm; Van der Kleijn realiseert uw droombadkamer makkelijker dan u denkt. 

Iedereen heeft wensen als je denkt aan een droombadkamer. Wilt u liever een douche of een bad, liever witte of gekleurde tegels, of misschien zelfs liever ander materiaal? Samen met Van der Kleijn Badkamerspecialist bespreekt u uw wensen. Hij bekijkt uw badkamer en denkt actief met u mee: passen uw wensen binnen de ruimte van uw badkamer? Dit alles gebeurt geheel vrijblijvend, pas wanneer u de offerte accepteert, gaat Van der Kleijn met zijn medewerkers aan de slag om uw droombadkamer te realiseren.

Maar wist u dat Van der Kleijn Badkamerspecialist inmiddels is uitgegroeid tot gerenommeerd bedrijf in badkamers en dat hij tevens een erkend leerbedrijf is? De praktijk is de beste leerweg en goede begeleiding is hierbij cruciaal. Van der Kleijn heeft de ruimte om leerlingen op te leiden en hen de expertise bij te brengen die ze nodig hebben in hun leerweg. 

Voor meer informatie, contactgegevens, foto's en actuele berichtgeving, klikt u verder naar de profielpagina van Van der Kleijn Badkamerspecialist. 

Beelden bij dit artikel