In de Spotlight: Verhoef Banden uit Hooge Zwaluwe

Vandaag staat bij ons in de spotlight Verhoef Banden uit Hooge Zwaluwe. Dit dynamische bedrijf is met recht dé bandenspecialist uit de omgeving te noemen. In hun professionele werkplaats aan de Thijssenweg 4 in Hooge Zwaluwe verlenen ze de beste service met de modernste apparatuur.

Verhoef Banden verleent niet alleen service aan uw auto, maar ook aan bussen, trucks, industrie- en landbouwmachines. U kunt bij hen terecht voor allerlei verschillende type banden, algemene dienstverlening, diverse producten en verhuur van winterbanden.

Dankzij hun nieuwe werkplaats aan de Thijssenweg in Hooge Zwaluwe, is Verhoef in staat om de beste kwaliteit te leveren, bijvoorbeeld op het gebied van 3D-uitlijnen, balanceren, velgen richten en nog veel meer. Maar ook opslag van uw zomer- en/of winterbanden behoort tot één van de vele mogelijkheden.  

Dankzij de hypermoderne eigen truck van Verhoef Banden, kunnen zij ook de beste hulp onderweg bieden. De truck is voorzien van apparatuur waarmee zij u weer snel de weg op kunnen krijgen.

En dat is nog niet alles. Want wist u dat zij ook een eigen webshop hebben? Hier vindt u allerlei banden, velgen en andere interessante producten tegen scherpe prijzen. De webshop wordt zoveel mogelijk up to date gehouden, maar uiteraard geldt op=op!

Gaat u deze zomer met de caravan of camper op vakantie? Laat dan eerst even uw banden checken bij Verhoef! De banden onder uw caravan of camper hebben namelijk veel te verduren. Door het lange stilstaan in de winterperiode slijten de banden, drogen ze uit en zitten er vaak scheurtjes in. De kans op een klapband is dan dus erg groot. Verhoef Banden neemt die zorgen uit uw handen en stuurt u met een veilig gevoel de weg op na controle van uw banden.

Voor meer informatie over Verhoef Banden, de mogelijkheden en service, contactgegevens, doorverwijzing naar de webshop, foto's én hun actuele aanbiedingen, klikt u verder naar hun profielpagina.