Infoavond De May Kwist verplaatst naar zaterdagmiddag 11 september

De infoavond van De May Kwist die gepland stond op dinsdag 7 september, is een infomiddag geworden en verplaatst naar zaterdag 11 september. De teamcaptains hebben hier allen een bericht over ontvangen. De infomiddag zal gehouden worden in de kantine van Sporthal De Amerhal en er wordt rekening gehouden met de momenteel geldende coronamaatregelen. Dat betekent tevens dat de teamcaptains in tijdsblokken worden verwacht.

Zaterdag 9 oktober zal het weer druk zijn op de May wanneer de tweede editie van de dorpskwis wordt gespeeld. Met het quizboek vol met vragen en doe-opdrachten zullen de 80 deelnemende teams strijden om de eerste plaats. Op 11 september kunnen de teamcaptains, of één afgevaardigde, in tijdsblokken een infotas ophalen en lever je de zelfgemaakte De May Kwist-vlag in. Per half uur komen 20 teamvertegenwoordigers langs en voor iedere liefhebber is die middag de bar geopend. Let wel op dat je je houdt aan de coronamaatregelen. In de tas die wordt opgehaald zit alle benodigde informatie voor de kwis, de tijdschema’s voor de kwisdag, een verrassing én twee opdrachten die vóór 9 oktober gemaakt kunnen/mogen worden. Niet gemaakt, is géén punten.

Het tijdschema voor zaterdag 11 september is als volgt:

14.00 – 14.29 uur: team 61 t/m 80
14.30 – 14.59 uur: team 41 t/m 60
15.00 – 15.29 uur: team 21 t/m 40
15.30 – 16.00 uur: team 1 t/m 20

De organisatie heeft er alle vertrouwen in dat De May Kwist op 9 oktober door kan gaan, mits iedereen zich aan de meegeleverde tijdschema’s en geldende coronamaatregelen houdt. De tijdschema’s zijn zo samengesteld dat er op plaatsen waar een opdracht uitgevoerd moet worden, nooit meer dan 10-20 personen tegelijkertijd aanwezig zijn. Voor opdrachten waar een afgevaardigde van ieder team aanwezig moet zijn, dus 80 personen, wordt daags voor de kwisdatum besloten worden of deze opdrachten doorgaan of geschrapt worden. De volgende persconferentie is op 17 september, dan zal de organisatie een definitieve beslissing nemen.

Vooralsnog geldt: UT GAOT DÙR