Inschrijving Heel Drimmelen Bakt twee dagen verlengd!

Het kampioenschap van de lekkerste taart van Drimmelen wordt aanstaande zaterdag beslist. De wedstrijd onder de noemer: Heel Drimmelen Bakt, wordt georganiseerd door Wereldwinkel Made. Wie mee wil doen aan de wedstrijd moet snel zijn want de inschrijftermijn, weliswaar met twee dagen verlengd, eindigt morgen.

Is moccataart uw specialiteit? Roemt men uw zelfgebakken appel-honing-rozijnen-rumtaart? Vindt u dat Drimmelen beslist uw chili con carnetaart moet proeven? Geef u snel op en maak kans op een van de mooie/(h)eerlijke prijzen die de Wereldwinkel uitlooft voor de meest lekkere taarten.

Onder leiding van (what's in a name?) wethouder Harry Bakker, keurt een vakjury de inzendingen. Dat gebeurt aanstaande zaterdagmiddag in een tent die voor de Wereldwinkel aan de Madese Marktstraat wordt opgesteld. Behalve de taartenbakkers zijn ook overige smulpapen van harte welkom om na jurering de taarten te proeven.

Inschrijven kan nog t/m dinsdag 15 november via: http://www.made.wereldwinkels.nl/nl/menu/Nieuws_en_Informatie/Inschrijfformulier_HDB