Jaap van Dijk uit Made wint 27ste maandprijs

Vanmorgen kwam Jaap van Dijk uit Made naar voren als de winnaar van de 27ste maandprijs van KijkopDrimmelen. Jaap en zijn vrouw Berta hebben vanmorgen de dinerbon t.w.v. € 75,00 te besteden bij eetcafé 't Roer Om in Lage Zwaluwe in ontvangst genomen.

Toen uw redactie het eetcafé aan de Kwistgeldweg binnenliep, zaten Jaap en Berta al aan de koffie met eigenaresse Elma. Bij het feliciteren riep Elma dan ook: "oooooh, zijn jullie de winnaars!! Jullie zeggen ook niks!". Blijkbaar zaten Jaap en Berta al 20 minuutjes zomaar lekker te kletsen zonder verteld te hebben dat ze eigenlijk een prijs kwamen ophalen. Typerend voor Jaap, want Jaap houdt wel van een praatje. "Ja, hij legt heel makkelijk contact. Ik kijk meer de kat uit de boom, maar iedereen kent Jaap en Jaap kent iedereen", vertelt zijn vrouw Berta. 

"Dat is ook niet zo gek", vervolgt Jaap. "Ik ben al meer dan 40 jaar actief bij de Madese Boys. Als trainer, leider en tap vaak biertjes achter de bar. Ik drink zelf al 30 jaar niet meer maar met tappen heb ik geen moeite", lacht hij. Eenmaal in gesprek kwamen we erachter dat onze redactie Jaap al vaak genoeg moet zijn tegengekomen, waaronder bij de wedstrijd tegen NAC op 7 juli jl. "Ja, toen stond ik ook achter de bar!". Eens te meer blijkt: als je met elkaar in gesprek gaat, is de wereld eigenlijk maar klein! 

KijkopDrimmelen feliciteert Jaap en Berta van harte met het winnen van deze mooie prijs en wenst hen een hele fijne, verzorgde avond toe bij 't Roer Om!