Karel en Cor Bastiaanse zijn vandaag precies 60 jaar getrouwd!

Ze kennen periodes van tegenslag maar al te goed maar de humor verdween nooit. Tegenslag door ziekte die ze gelukkig overwonnen en daarom vandaag hun diamanten huwelijk mogen vieren. Karel en Cor Bastiaanse prijzen zich gelukkig en benadrukken dat zij de moeilijke periode doorkwamen dankzij de steun en hulp van hun gezin.

Wij durven daar aan toe te voegen dat het ook mede is door de opgewektheid en humor van het diamanten paar. Als burgemeester Gert de Kok als presentje namens de gemeente een ingelijste kopie van de originele trouwakte van 25 mei 1957 overhandigt, springt Cor op. Met een “Die ouwe lul moet maar opzij”, haalt hij een foto waar hij zelf opstaat van de muur en hangt er de trouwakte op. Zomaar een voorbeeld van de humor en opgewektheid die het hele uur dat burgemeester De Kok op bezoek was, doorging.

Samen met (schoon) kinderen Ina, John, Toin, Adriëtte, hun vier kleinkinderen, twee achterkleinkinderen en overige familie en vrienden, vieren Karel en Cor hun diamanten huwelijksfeest komende zaterdag in Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. “Het wordt tijd dat ze weer eens naar de kerk gaan en ik heb gezegd: wel bidden voor het eten hè?” lacht Karel om de humor nog maar eens te onderstrepen.

Ook de redactie van KijkopDrimmelen feliciteert bij dezen het diamanten paar Bastiaanse van harte.