KijkopDrimmelen licht uit: 24 uurs dartmarathon voor de Harold van Zundert stichting

Vandaag lichten we geen bedrijf, vereniging of stichting uit, maar een evenement dat wordt opgezet voor het goede doel: de 24 uurs dartmarathon voor de Harold van Zundert stichting. Op 30 en 31 maart aanstaande zullen 20 deelnemers een etmaal lang in café 't Roer Om in Lage Zwaluwe darten voor de stichting die zich inzet om (jonge) kinderen van wie de vader en/of moeder is overleden, een onbezorgde dag uit te bezorgen om zo heel even het dagelijkse verdriet te vergeten. 

Naast die 20 deelnemers, heeft ook u de mogelijkheid om een pijltje te gooien en zo geld in te zamelen voor de stichting. Diverse bekenden hebben hun medewerking al toegezegd of verleend. Zo kun je tegen een kleine vergoeding een potje darten tegen zanger Marco Kanters of wethouder Harry Bakker, kun je met een loterij meedoen met prijzen zoals vrijkaarten voor de cd-presentatie van zanger Arjon Oostrom op 5 april in de Madese Korenbeurs óf bieden op een origineel wedstrijdshirt van wereldkeeper Tim Krul! 

Ken je Tim Krul trouwens? Als dat niet het geval is, woon je vast onder een steen. Deze Haagse wereldkeeper die o.a. bij Newcastle United speelde en momenteel onder contract staat bij Norwich City, schreef geschiedenis op het WK 2016 in Brazilië. In de wedstrijd van Oranje tegen Costa Rica wisselde bondscoach Louis van Gaal hem in de allerlaatste minuut van de verlenging. De wedstrijd liep namelijk uit op een strafschoppenserie en Tim maakte zijn faam als penaltykiller meer dan waar door twee strafschoppen te keren waardoor Oranje doorging naar de halve finale. Op de 24-uurs dartmarathon kan iedereen meebieden op een origineel wedstrijdshirt van Tim dat beschikbaar is gesteld voor het goede doel.

Ook de mannen van Een Bietje Kwats uit Wagenberg reageerden vrijwel onmiddellijk én onwijs positief op de vraag of ze een bijdrage willen leveren aan de 24-uurs dartmarathon voor het goede doel. Niet gering, want precies in dat weekend staan ze al tweemaal elders op het podium. In 't Roer Om zal de komische formatie op zaterdag 30 maart twee cabaretvoorstellingen opvoeren, namelijk om 16.00 en om 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over de 24 uurs dartmarathon voor de Harold van Zundert stichting, zoals contactgegevens en actuele berichtgeving, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/24-uurs-dartmarathon-voor-de-harold-van-zundert-stichting.html


*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!