KijkopDrimmelen licht uit: Agri Centrum De Bruijn in Made

Vandaag lichten we een groene totaalwinkel uit: Agri Centrum De Bruijn in Made. Bij het Agri Centrum vindt men alles op het gebied van tuin, huisdier, werkkledij en gereedschappen. Zo snel als wij het hier neerzetten, zo groots is de winkel aan de Drimmelenseweg in Made. Agri heeft namelijk ook een ruim aanbod in tuinmeubelen, speeltoestellen, trampolines en barbecues. 

Bent u een honden- of een kattenmens? Of toch meer een vogel-, vissen-, knaagdier- of kippenmens? Van huisdier tot boerderijdier, bij Agri Centrum vindt u gegarandeerd wat u nodig heeft voor de voeding en verzorging van uw dier. Niet alleen voor het houden van een huisdier kunt u bij hen terecht, ook voor het beoefenen van uw hobby zoals vissen of tuinieren bent u bij Agri aan het juiste adres. Gereedschappen en kruiwagens, zaden en meststoffen, maar ook tuinhout, -kassen en -huizen behoren tot het assortiment. Top dit alles af met een luxe stoel of barbecue en uw zomer kan niet meer stuk. 

Agri Centrum staat voor een divers assortiment, vriendelijke service, deskundige medewerkers én scherpe prijzen. Maar wist u dat wanneer u zelf een kleinere auto hebben, of even helemaal over geen auto beschikken, Agri Centrum De Bruijn zelfs een thuisbezorgservice biedt? Niks tobben dus, gewoon lekker winkelen bij de groene vakwinkel!

Wilt u meer informatie over Agri Centrum De Bruijn, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/agri-centrum.html


*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel