KijkopDrimmelen licht uit: Broere Meubelen in Made

Wij vervolgen onze reeks uitgelichte artikelen met een lokale ondernemer die alles weet van wonen: Broere Meubelen in Made. De naam zegt het al: in de ruime showroom aan de Rozenbloemstraat vindt u zowel nieuwe als gebruikte meubelen. Maar eigenlijk doet dat gedeelte van hun naam hen tekort, want niet alleen meubelen kunt u bij Broere kopen, ook voor woonaccessoires, matrassen en zelfs witgoed bent u bij hen aan het juiste adres. 

Door rechtstreekse inkoop kan Broere Meubelen de prijzen laag houden, waar u als klant ook van profiteert. Bent u bijvoorbeeld een starter en wilt u zo goedkoop mogelijk uw woonkamer inrichten, maar verwacht u daarvoor wel kwaliteit en originaliteit terug te krijgen? Dan is Broere Meubelen voor u absoluut the place to be. Behalve scherpe prijzen, zijn er meestal ook een aantal mooie aanbiedingen in de winkel waarbij showroommodellen en B-keus meubelen voor een nog leuker prijsje worden verkocht. 

Voor de echte handelaren heeft Broere Meubelen een groot assortiment donker eiken meubelen, bankstellen eiken met leder of stof, eethoeken met 4 of 6 stoelen, TV-meubelen, kaaskasten, salontafels en nog veel meer. Al deze goederen zijn bij hen standaard voorradig en hebben voor handelaren speciale condities. Vanzelfsprekend kan ook de particulier hier een mooie aankoop doen. 

Wist u dat Broere Meubelen ook ontruiming van woningen verzorgt? De ontruiming van een woning gaat vaak gepaard met emoties, zeker wanneer er sprake is van overlijden of een faillissement. De medewerkers van Broere weten hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn, want een ontruiming betekent ook zorgvuldig omgaan met kostbare spullen. Zij begrijpen dat uw spullen niet alleen materiële waarde, maar ook emotionele waarde hebben.

Wilt u meer informatie over Broere Meubelen, zoals contactgegevens, openingstijden en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/broere-meubelen.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel