KijkopDrimmelen licht uit: Eetcafé Hier is ’t in Lage Zwaluwe

Vandaag lichten we een horecaondernemer uit waar de passie vanaf straalt: eetcafé Hier is 't in Lage Zwaluwe. Dit gezellige eetcafé aan de Nieuwlandsedijk heeft een zeer toegankelijke menukaart en een prachtig, ruim terras boven het water. Terwijl u geniet van een lekker drankje, komen de boten de haven van Lage Zwaluwe binnengevaren. Ook in het winterseizoen is het overigens goed toeven bij Hier is 't, met haar overdekte en verwarmde serre.

De inrichting van het eetcafé is knus en gezellig te noemen en het altijd vriendelijke personeel van Hier is 't zal zorgen dat u zich thuis voelt. Op de menukaart staat voor ieder wat wils: van vlees tot vis tot vegetarisch en van de kaasliefhebbers tot de echte zoetekauwen. Hier is 't wisselt regelmatig haar menukaart en houdt hierbij rekening met het seizoen. Dol op asperges, mosselen of aardbeien? In het juiste seizoen vindt u ze terug op de kaart bij Hier is 't. Maar ook voor uw eigen feesten, partijen of vergaderingen is Hier is 't een geschikte locatie, waarbij uw wensen voorop staan. 

Wist u dat Hier is 't ook regelmatig evenementen organiseert? Zo waren zij één van de drie horecagelegenheden die aan de Zwaluwse Havenfeesten deelnam, de kerstmarkt in de RK Kerk organiseerde en kunt u iedere eerste woensdag van de maand onbeperkt van spare-ribs komen genieten. Ook tijdens carnaval 2019 zijn er festiviteiten bij Hier is 't. Elke dag zal er een DJ de beste carnavalskrakers ten gehore brengen, komt de optocht langs het eetcafé die daarvoor speciaal eerder open gaat, kunt u kiezen uit 4 carnavalsmenu's voor de speciale prijs van € 11,11 p.s. en staat traditiegetrouw het Haring Happen op woensdag 6 maart gepland, met een warm en koud buffet, als afsluiter van carnaval 2019.

Door dit alles is Eetcafé Hier is 't wederom genomineerd voor de titel 'Leukste Restaurant van de gemeente Drimmelen'. Een titel die zij overigens in 2015 en 2017 al in de wacht sleepten. Ook de titel 'Gezelligste Terras van de gemeente Drimmelen' ging in 2015 naar Hier is 't, alsmede de titel van Couverts Hotspot. Reden genoeg om hen ook te bekronen tot Leukste Restaurant van 2019! Stemmen kan via deze link: http://www.restaurantverkiezing.nl/?elected@vote=391967

Wilt u meer informatie over Eetcafé Hier is 't, zoals contactgegevens, actuele openingstijden en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/eetcafe-hier-is-t.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel