KijkopDrimmelen licht uit: KijkopDrimmelen.nl

Vandaag alweer de laatste van onze reeks uitgelichte artikelen en waar kun je dan beter mee afsluiten, dan met jezelf! KijkopDrimmelen.nl, het digitale nieuwsplatform voor de hele gemeente Drimmelen. Wij staan los van 'de' gemeente, alsmede van andere media, hoewel we wel goede contacten met elkaar hebben. KijkopDrimmelen.nl is een totaalplatform, lokaal nieuws wordt samengebracht met lokale evenementen, lokale verenigingen en lokale bedrijven.

Ons hoofddoel is het brengen van nieuws. Hierbij richten wij ons uitsluitend op de gemeente Drimmelen. Wat leeft er zoal onder de inwoners, waar moeten wij u echt van op de hoogte stellen? Nieuws varieert in allerlei categoriëen. Denk bijvoorbeeld aan het oprollen van een hennepplantage in uw woonplaats of een dorp verderop, maar ook een 60 jaar getrouwd paar of een 100-jarige inwoner is natuurlijk nieuws. Het leukste nieuws om te brengen is gemeenschapsnieuws. Wij komen graag in contact met u, uw vereniging of uw evenement. Dit persoonlijke onderstrepen we door zoveel mogelijk zélf bij u langs te komen om verslag te doen en foto's te maken, die we gegarandeerd binnen één dag online kunnen publiceren en als het moet nog sneller. Dat is de kracht van het digitale tijdperk. 

Naast lokaal nieuws, houden we ook een evenementenkalender bij, waarop uitsluitend evenementen in de gemeente Drimmelen gepubliceerd worden. De kalender is dagelijks 'under construction' omdat er in de zes kernen van de gemeente Drimmelen, stiekem best veel georganiseerd wordt. U kunt ons ook helpen door uw evenement zelf in te sturen. Voeg een leuke foto toe en wij publiceren het evenement op de kalender. Naast de lokale evenementenkalender, worden tevens 112-meldingen vanuit alle kernen van de gemeente Drimmelen automatisch doorgeplaatst op ons platform via Oozo.nl. Hoort u een sirene? Binnen enkele ogenblikken zal de melding ook op KijkopDrimmelen.nl verschijnen en weet u wat er waar aan de hand is. 

Een gemeenschap bestaat natuurlijk uit vele verenigingen en bedrijven. KijkopDrimmelen.nl biedt hen een ruimte op onze digitale kaart om zichzelf te profileren en te communiceren met de lokale doelgroep. Met meer dan 400.000 paginabezoeken per jaar, is KijkopDrimmelen.nl een veelgevonden medium. Hoe mooi is het om uw bedrijf of vereniging de aandacht te kunnen geven die het ongetwijfeld verdient. Middels diverse communicatiemogelijkheden hebben we gegarandeerd iets dat bij u / jullie past. 

Wist u dat KijkopDrimmelen.nl ook op sociale media te vinden is? Onze nieuwsberichten worden automatisch doorgeplaatst op onze Facebookpagina en vervolgens op ons Twitteraccount. Ook versturen wij nieuwsbrieven naar onze geregistreerde leden en hebben wij inmiddels de versie 2.0 in gebruik genomen van onze eigen KijkOp-app en is versie 3.0 onderweg. In de Google Play Store of de AppStore is deze te downloaden wanneer u zoekt op de term 'kijkop' (let op: aan elkaar!). Na het downloaden kunt u kiezen voor een KijkOp: KijkopDrimmelen.nl is namelijk onderdeel van de Kijkop-community en het is ook mogelijk om binnen dezelfde app bijvoorbeeld KijkopMoerdijk.nl, KijkopSteenbergen.nl of KijkopBergenopZoom.nl te bekijken. 

Wilt u meer informatie over KijkopDrimmelen.nl, zoals de contactgegevens en actuele berichten, kijkt u dan op onze eigen profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/kijkopdrimmelennl.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel