KijkopDrimmelen licht uit: Mini Maxi Theater

Vandaag lichten we een vereniging uit die zich richt op weer een heel ander gebied: het Mini Maxi Theater. Deze musicalvereniging uit Made brengt al 30 jaar de mooiste musicals op de planken in Made. Denk aan Belle en het Beest, The Lion King en Shrek The Musical. Die voorstellingen worden opgevoerd door drie groepen: de Maxi's , de Max-Mini's en de Ienie-Mini's. 

Kinderen die starten bij het Mini Maxi Theater, sluiten zich aan bij de groep Ienie-Mini's. In deze groep spelen kinderen van 9 tot en met 12 jaar, die de leukste, vrolijkste en spannendste kindermusicals opvoeren. Zo speelden zij afgelopen jaar de musical De Kauwgomballengangsters. Wanneer de Ienie-Mini's wat ouder zijn, kunnen zij doorstromen naar de Max-Mini's. De groep Max-Mini's bestaat uit tieners tussen de 12 en 18 jaar en is eigenlijk de 'tussengroep'. Zij ontwikkelen meer speel- en toneelervaring, bij grotere musicalproducties. Zo speelden zij afgelopen seizoen de musical The Lion King. Wie na de Max-Mini's actief blijft bij de musicalvereniging, mag zich aansluiten bij de Maxi's. De Maxi's behoeven in principe de minste uitleg. Tot deze groep behoren volwassenen die zang, dans en theater als hobby beoefenen en het leuk vinden om op de planken te staan. Of ze nu worden omgetoverd tot prinses, boef, ezel of groen monster, dit doen zij allen met veel bravoure.

Wist u dat de eerstvolgende musical van het Mini Maxi Theater, door de groep Ienie-Mini's zal worden gespeeld? Het wordt een vrolijke musical voor het hele gezin, vol leuke liedjes en veel humor en vindt plaats op 25 en 26 mei in De Mayboom. Een klein tipje van de sluier kunnen wij u vast geven: 


Een warme zomerdag. Zon, zee, strand, en van alles te doen. 

Het artiestenduo Sunset is met autopech gestrand en wil absoluut niet herkend worden door hysterische fans. Op het strand zien we verschillende badgasten. Plots komen er drie matrozen aangevaren. Zij hebben een fles met een raadselachtige code bij zich. Stoere bodybuilder BJ probeert samen met Joost het raadsel op te lossen.  Ondertussen valt er genoeg te beleven tijdens de beachball-wedstrijd, een surf-spektakel en niet te vergeten de snelcursus EHBO.


Tickets voor deze musical zullen vanaf 1 maart a.s. te koop zijn via de website van de musicalvereniging. 

Wilt u meer informatie over het Mini Maxi Theater, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/mini-maxi-theater.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel