Sauwelweekend Traaie begonnen

Het duo Fein en Gijn lijkt elk jaar een act te verzorgen die niet meer te overtreffen valt maar… elk jaar flikken ze dat tóch weer. Hilarisch was hun act als EHBO'ers die op herexamen moesten. Iets lastiger is het om aandachtig te luisteren naar de meiden van het V-team met hun carnavalslied Rosé Bier. Met het nummer zullen ze het Schraansersrijk gaan vertegenwoordigen bij de verkiezing van het Barnavalslied 2019.

Lastig aandachtig luisteren omdat de vijf dames er in hun prachtige zuurstok-roze outfits uitzien om af te likk…eh 'In te lijste' zoals het motto luidt dit jaar.

Over de vijf sauwelaars mogen we van de Schraansers wél de namen melden maar niet over de sauwel zelf schrijven nog. Logisch, er staan nog twee optredens op het programma, die van vanavond om 20.00 uur en die van zondagmiddag 14.00 uur. In goed overleg met de Schraansers (die wij van de redactie absoluut kwalificeren als super-gastheren/dames) publiceren wij pas ná zondag wie er dagwinnaar werd en wie zich een jaar lang oppersauwelaar van Traaie mag noemen.

Die strijd gaat tussen 'Zwart Schaap' Storm Kustermans, 'Cowboy Lucky Ron' Ronald Lievens, 'Nolleke' Christ van den Diepstraten, 'Mientje Sop (is gekapt) Miëlle Stoop en 'Sietse Dubbel' Ronald Kustermans.

Beelden bij dit artikel