KijkopDrimmelen licht uit: Grondverzetbedrijf W. Havermans in Lage Zwaluwe

Wij vervolgen onze reeks uitgelichte artikelen, met een ondernemer op het gebied van grondwerk, verhuur en handel: Grondverzetbedrijf W. Havermans in Lage Zwaluwe. Dit jaar bestaat het grondverzetbedrijf alweer 20 jaar, waarin Havermans is uitgegroeid naar een allround bedrijf die breed inzetbaar is. Dankzij een uitgebreid eigen wagenpark, worden zij regelmatig ingezet bij grote projecten voor gemeenten, overheden en bedrijven. 

Deze projecten reiken overigens verder dan alleen de eigen omgeving. Zo heeft W. Havermans, in opdracht van Heijmans Restauratie, het Ravelijn Op Den Zoom, het enige overgebleven ravelijn na de opheffing van Bergen op Zoom als vesting, gerestaureerd. Het ravelijn wordt gebruikt als openluchttheater en is opgenomen in diverse fiets- en wandelroutes, mede dankzij het werk dat Havermans er heeft uitgevoerd. In Tilburg heeft het grondverzetbedrijf in opdracht van Waterschap Brabantse Delta de beschoeiing vernieuwd, waarbij er een innovatieve proef is gestart met gerecycled kunststof komend van autowrakken. Dit materiaal heeft een veel langere levensduur dan hout, wat van oudsher wordt gebruikt als materiaal voor een dergelijke constructie. Havermans snapt dat kunststof niet rot, niet krom trekt, minimaal 40 jaar mee gaat en tot zes keer te recyclen is. Een proef die overduidelijk de moeite waard bleek te zijn. 

Maar niet alleen voor grote projecten van overheden of bedrijven is Havermans inzetbaar. Ook voor u als particulier is het grondverzetbedrijf aan de Molendijk in Lage Zwaluwe bereikbaar. W. Havermans heeft een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van tuinvernieuwingen, sloopwerken, bestratingswerkzaamheden en het aanleggen van graszoden. Heeft u een tuin met een lastige vorm of wellicht kampt u met hoogteverschillen? Geen probleem voor Havermans, zij bekijken samen met u naar de mogelijkheden en zij luisteren naar uw wensen, waarbij ze begeleidend advies bieden. Innovatie, duurzaamheid, functionaliteit en toegankelijkheid zijn daarbij sleutelwoorden, waardoor u straks in uw droomtuin kan genieten van het voorjaars-, zomer-, herfst- of winterzonnetje. 

Maar wist u dat W. Havermans ook springkussens verhuurt? Zij hebben twee vrolijke springkussens, die zij desgewenst kunnen bezorgen op uw feestlocatie. Vindt u de Bugs Bunny met worteltjes leuk of lijken uw kinderen meer op aapjes die rondspringen op het junglekussen? Welke u ook kiest, met zo'n springkussen wordt uw feest gegarandeerd een groot succes. 

Wilt u meer informatie over Grondverzetbedrijf W. Havermans, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/grondverzetbedrijf-w-havermans.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel