KijkopDrimmelen licht uit: Tuinvereniging De Kil

Gezien het aanhoudende mooie weer wordt het hoog tijd om de volgende vereniging uit te lichten: Tuinvereniging De Kil. Achterin de Kilstraat in Lage Zwaluwe ligt het terrein van de tuinvereniging, bestaande uit verschillende kavels waarin door de huurder getuinierd kan worden. De één houdt van een strakke tuin met fleurige bloemen, de ander van de zogeheten wilde tuin, waardoor er een oase van rust ontstaat op een plek waar je dit eigenlijk niet verwacht.

Tuinvereniging De Kil is een kleine maar wel actieve vereniging. Degenen die lid zijn en een tuintje huren, spenderen meerdere uren per week in hun tuin. In principe is een huurder vrij om in zijn of haar tuin aan te leggen wat hij of zij graag wilt. Lijkt het u lekker om elke avond verse groenten te eten uit uw eigen moestuin of wilt u zelf fruit telen? Bij De Kil hebben ze de ruimte en kunnen ze u ook advies geven, waarbij ook ervaringen tussen leden worden uitgewisseld. U kunt daarnaast zelfs een schuurtje plaatsen op uw kavel, zodat u uw tuingereedschap niet telkens heen en weer hoeft te sjouwen. Makkelijk toch?

Tuinvereniging De Kil bestaat op dit moment uit ongeveer 22 leden, maar zij hebben nog plaats voor meer gezellige tuinierders. Er zijn nog diverse tuinen te huur waarbij de grootte varieert van zo'n 100 tot 400 m².  Bent u nieuwsgierig geworden naar de vereniging? Heeft u een balkon of liggen de wensen van u en uw partner wat betreft een tuin aan huis niet helemaal op één lijn en wilt u uw droomtuin dan op een eigen kavel aanleggen? Ga dan eens vrijblijvend kijken aan het einde van de Kilstraat in Lage Zwaluwe. U kijkt gegarandeerd uw ogen uit.

Wilt u meer informatie over Tuinvereniging De Kil, zoals contactgegevens, actuele openingstijden en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/tuinvereniging-de-kil.html*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel