KijkopDrimmelen licht uit: V.V. Madese Boys

We vervolgen onze uitlichtingsartikelen met de grootste voetbalclub van onze gemeente: V.V. Madese Boys. Met 16 'Senioren' teams, 12 'Junioren' teams en zelfs 24 'Pupillen' teams, kunnen we wel met recht stellen dat V.V. Madese Boys een belangrijke club is in het verenigingsleven van Made en omstreken.

Een club kan nog zo groot zijn en welbezocht, deze zal het nooit redden zonder vrijwilligers, iets wat ze bij Madese Boys heel goed snappen. De vrijwilligers worden gewaardeerd en maken deel uit van een hechte voetbalfamilie. Benieuwd welke vacatures er op dit moment open staan? Klik dan eens verder naar bijvoorbeeld de vacature voor Voorzitter Activiteitencommissie via deze directe link https://www.madeseboys.nl/1350/voorzitter-activiteitencommissie/ De overige vacatures staan onder deze vacature vermeld. 

Wist u dat V.V. Madese Boys morgen, op 5 januari 2019 dus, een nieuwjaarsbijeenkomst houdt? Het tweede deel van de competitie wordt gestart met vier speciale nieuwjaarswedstrijden. Deze wedstrijden worden gelijktijdig om 19.00 uur gespeeld (2 x 30 minuten). Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst wordt de muziek verzorgd door DJ Bennie van Meel. Iedereen is van harte uitgenodigd om 2019 sportief en gezellig af te trappen. 

Programma, start 19.00 uur:

  • Madese Boys 1 – Oud Madese Boys (voorafgaand een jeugdwedstrijd)
  • Madese Boys 2 – A-jeugd mix
  • Madese Boys zat 2 – Madese Boys zat 3 (om het algeheel zaterdagkampioenschap)
  • Madese Boys zat 5 – Madese Boys zat 6

Voor meer informatie over V.V. Madese Boys, contactgegevens en een directe doorverwijslink naar de website, kijkt u op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/organisatie/vv-madese-boys.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel