KijkopDrimmelen licht uit: Van der Kleijn Badkamerspecialist in Hooge Zwaluwe

Vandaag lichten we een lokale ondernemer uit die alles weet van lekker badderen en douchen: Van der Kleijn Badkamerspecialist uit Hooge Zwaluwe. De naam zegt het eigenlijk al: deze ondernemer begrijpt wat er nodig om een badkamer te creëren waarin u heerlijk kan ontspannen. Of uw badkamer nu groot of klein is, of misschien een gekke vorm heeft: Van der Kleijn kan er uw droombadkamer realiseren. 

Iedereen heeft wensen als je denkt aan een droombadkamer. Wilt u liever een douche of een bad, liever witte of gekleurde tegels, of misschien zelfs liever ander materiaal? Samen met Van der Kleijn Badkamerspecialist bespreekt u uw wensen. Hij bekijkt uw badkamer en denkt actief met u mee: passen uw wensen binnen de ruimte van uw badkamer? Dit alles gebeurt geheel vrijblijvend, pas wanneer u de offerte accepteert, gaat Van der Kleijn met zijn medewerkers aan de slag om uw droombadkamer te realiseren.

Niet alleen bij de particulier weet Van der Kleijn raad, ook op zakelijk gebied kan hij kwaliteit leveren. Heeft u er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om de toiletgroepen in uw kantoor of horecagelegenheid een opfrisbeurt te geven? Of zijn de douches en/of toiletten bij uw sportvereniging wel aan vernieuwing toe? Geen probleem, Van der Kleijn is niet voor niets dé specialist.

Wist u dat Van der Kleijn Badkamerspecialist inmiddels is uitgegroeid tot gerenommeerd bedrijf in badkamers en dat hij tevens een erkend leerbedrijf is? De praktijk is de beste leerweg en goede begeleiding is hierbij cruciaal. Van der Kleijn heeft de ruimte om leerlingen op te leiden en hen de expertise bij te brengen die ze nodig hebben in hun leerweg. 

Wilt u meer informatie over Van der Kleijn Badkamerspecialist, zoals contactgegevens, e-mail en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopDrimmelen, door op deze directe link te klikken: https://kijkopdrimmelen.nl/aanbod/van-der-kleijn-badkamerspecialist.html


 

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopdrimmelen.nl!

Beelden bij dit artikel