KijkopDrimmelen.nl vandaag 4 jaar oud!

Vandaag viert KijkopDrimmelen.nl haar vierde verjaardagsfeestje! Op 2 mei 2016 vond de lancering plaats van hét digitale nieuwsplatform voor de hele gemeente Drimmelen. We zijn onafhankelijk, brengen u het laatste nieuws, evenementen, 112-meldingen, verenigingsnieuws en ondernemerschap uit Drimmelen dorp, Wagenberg, Terheijden, Made, Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe. Uitgegroeid tot een platform met meer dan 1,3 miljoen paginaweergaven, een grote schare aan trouwe volgers, leuke contacten en vele, vele nieuwsberichten. Dankbaar voor de vier jaren die we gehad hebben, uitkijkend naar de jaren die nog komen!

En wie jarig is, trakteert! KijkopDrimmelen.nl is zoals gezegd een nieuwsmedium, dus we geven alleen aan de échte lezers een dinerbon t.w.v. € 25,00 weg, te besteden bij eetcafé Hier is ’t in Lage Zwaluwe! We maken niet één, niet twee, niet drie, maar zelfs vier KijkopDrimmelen-fans blij met dit cadeau. En namens Hier is ’t mogen we u er ook nog een heerlijke fles wijn bij geven! Wat u moet doen om kans te maken, is heel simpel, maar alleen voor de échte lezers haalbaar:

LIKE de pagina van KijkopDrimmelen.nl op Facebook, LIKE en DEEL dit verjaardagsbericht openbaar; alleen de volgers die voldoen aan al deze eisen, maken kans op de één van de vier dinerbonnen.

Heeft u geen Facebook?
Normaliter gaan onze winacties (iedere maand) uitsluitend via Facebook. Voor deze verjaardagsactie maken we eenmalig een uitzondering. Iedereen die een leuke verjaardagswens instuurt naar info@kijkopdrimmelen.nl én aangeeft kans te willen maken op een dinerbon, zal ook meegenomen worden in het lotingsprogramma!

Wat houdt u nog tegen? Ga dus snel naar Facebook via www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl of naar uw e-mailprogramma en vier samen met ons onze verjaardag!

Let op: op vrijdag 8 mei 2020 loten we de winnaars, die bekend worden gemaakt op het platform en op Facebook.

Beelden bij dit artikel