Pension De IJsvogel in Drimmelen schittert op NPO1

Gisterenavond zond Omroep Max op NPO1 het televisieprogramma Bed & Breakfast uit. Per aflevering slapen drie stellen in elkaars bed & breakfast en testen ze elkaars onderneming. Pension De IJsvogel in Drimmelen was één van die B&B’s waar de afgelopen maanden in het geheim opnames hebben plaatsgevonden en die gisteren werden uitgezonden. Anita en Mario stelden hun deuren van het pand aan ’t Fort in Drimmelen open voor stellen Ria & Theo en Jon & Ria.

Een avontuur waar Anita en Mario met plezier op terugkijken. “Het was wel erg leuk om mee te maken, die opnames. Ze hebben bij ons in het pension gefilmd, in Ons Dorpshuys, maar ook in de omgeving. Andersom hebben wij bij de andere paren ook van alles meegemaakt, maar daar mochten we natuurlijk nog niets over verklappen. Best moeilijk hoor, om je mond te houden!”, aldus Anita. “De bedoeling van het programma is dat we elkaars B&B testen. Dat gebeurt bijvoorbeeld op de kamer, het bed, de badkamer, het ontbijt maar ook de omgeving. Voor de overnachting betalen we dan een bedrag waarvan wij vinden dat de B&B het waard is en andersom doen de stellen dat ook bij ons pension. Het leuke daaraan is dat je ook leert of je met je eigen prijs in de juiste richting zit. Aan het einde van het avontuur wordt dan gekeken welk paar in percentages het hoogste bedrag voor de overnachting in zijn of haar B&B heeft gekregen en die ‘wint’ de aflevering. Maar uiteindelijk is het meedoen véél belangrijker en leuker dan het winnen en zijn we allemaal winnaars”, grijnst de Drimmelense B&B-eigenaresse.

Of Anita en Mario met hun prijs een beetje in de juiste richting zitten, zult u moeten bekijken in de uitzending. Wij zullen de uitslag namelijk niet prijs geven. Als u de uitzending gemist heeft en graag terug wilt kijken, kunt u in de app van NPO zoeken naar het programma Bed & Breakfast, of via deze link direct kijken: https://www.npostart.nl/bed-breakfast/01-05-2020/POW_04562083.