KijkopDrimmelen ruilactie voor het goede doel!

KijkopDrimmelen bestond op 2 mei 5 jaar en dat hadden we nooit gered zonder het draagvlak onder de lokale bevolking. En daarom willen we met onze laatste feestelijke actie iets terug doen voor de gemeenschap.

Ruil het vijfje!

Per dorp gaan we een ruilactie starten, te beginnen met een vijfje. De bedoeling is dat dat vijfje geruild wordt voor steeds iets groters, waardevollers of kostbaarders wat uiteindelijk gedoneerd gaat worden aan het goede doel. Je kunt bijvoorbeeld een kandelaar, een bloempot of een waterkoker ruilen, maar je mag ook een geldbedrag noemen. Iedere week plaatsen we een update welk artikel er op dat moment geruild kan worden en na vijf weken hopen we de goede doelen te kunnen verblijden met een geweldig cadeau, met een waarde bepaald door jullie ruilacties!

Het kan ons niet groot of gek genoeg zijn, dus wees creatief en stuur jouw artikel, product of bod in via info@kijkopdrimmelen.nl en vermeld daarbij voor welk goed doel je jouw bod instuurt. Let op, alleen serieuze biedingen via de mail worden meegenomen in de actie! Als jouw product uitgekozen wordt om te ruilen, ruil je het tegen het product dat op dat moment beschikbaar is. We brengen je hiervan middels de weekupdates op de hoogte.

Welke goede doelen?

Lage Zwaluwe – woonzorgcentrum De Ganshoek
Hooge Zwaluwe – basisschool De Schittering
Wagenberg – het Thomashuis
Terheijden – woonzorgcentrum Antonius Abt
Made – seniorenpartner De Wijngaerd
Drimmelen – het Eetpunt

Het zou leuk zijn als jouw bod een beetje aansluit bij het goede doel, maar dat hoeft niet. Als we na vijf weken een leuk product overhouden, die helaas niet past bij het desbetreffende goede doel, gaan we het product veilen en doneren we de opbrengst!

Zet ‘m op!

Beelden bij dit artikel