Kinderen beleven superweek in zelfgebouwd Huttendorp

Het Biesbosch Huttendorp 2017 zit er nu dan toch echt op. Vandaag was de slotdag van het vier dagen durende evenement in Lage Zwaluwe. Gisteren las u op KijkopDrimmelen al een verslag van de eerste twee dagen (bekijk de foto's hier!) en vandaag leest u natuurlijk ook over deze laatste twee dagen. 

Tijdens de lunch van donderdag konden alle kinderen genieten van vers gebakken pannenkoeken. In de middag konden zij meedoen aan een speurtocht, een bingo en konden zij een echt vlot bouwen! Vandaag sloot het Huttendorp af met een gezamenlijke barbecue en konden de kinderen natuurlijk allemaal met hun bouwwerk poseren voor de foto. 

Het bestuur en alle vrijwilligers kijken terug op een zeer geslaagd evenement. "Het weer zat ontzettend mee, de kinderen waren allemaal gemoedelijk en er is geen één opstootje geweest. Ook de vrijwilligers, de ouders en de lokale ondernemers die hun steentje hebben bijgedragen, verdienen een grote pluim", vertellen zowel Chantal Kloens als Brenda Witte, twee van de bestuursleden van het Huttendorp. "Het grootste compliment wat we hebben kunnen krijgen, is dat toen de inschrijving van start ging, binnen 55 minuten al onze 75 plaatsen vergeven waren!", aldus Brenda.

KijkopDrimmelen maakte deze twee dagen wederom leuke foto's van alle deelnemers en activiteiten. U vindt ze in ons fotoalbum via deze link https://kijkopdrimmelen.nl/albums/biesbosch-huttendorp-tweede-helft.html.