Lage Zwaluwe Witgoed stopt na jarenlange trouwe dienst en kwaliteitsservice

Even geleden bereikte ons het nieuws dat Lage Zwaluwe Witgoed na jarenlange trouwe dienst en kwaliteitsservice gaat stoppen. Het bedrijf gevestigd aan de Kruisstraat 48a wordt gerund door Kees en Jolanda, twee welbekende gezichten op Lage Zwaluwe. “Goed is goed, we gaan lekker van een nieuwe fase genieten”, vertelt Jolanda.

Zoals het een goed witgoedbedrijf betaamt, hebben Kees en Jolanda een showroom vol met witgoed- en huishoudelijke apparaten. “We houden een opheffingsuitverkoop. De showroom moet tenslotte leeg verkocht worden, dus alles mag de deur uit voor de inkoopprijs”. Wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, vriezers, fornuizen en diverse inbouwapparatuur; op alle apparaten hangt een kaartje met daarop een bijzonder lage prijs. “Ja, dit is wel het moment om apparatuur te kopen hoor”, lacht Jolanda. “En er snel bij zijn natuurlijk want inkopen zullen we niet heel veel meer doen de komende tijd”.

De opheffingsuitverkoop van Lage Zwaluwe Witgoed is inmiddels een krappe drie weken bezig, dus u kunt beter vandaag dan morgen uw slag slaan. De showroom aan de Kruisstraat is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Kees en Jolanda, namens KijkopDrimmelen heel erg bedankt en een hele tijd toegewenst samen!