Lezersbrief: zorgen over video ongeluk Moerseweg Hooge Zwaluwe

Op onze redactie ontvingen wij een lezersbrief van een bezorgde inwoner uit Hooge Zwaluwe.

Lezersbrief, ingezonden d.d. 12-08-2020:
Normaal ben ik wel van de lollige berichten maar nou moet me toch even iets serieus van het hart.

We kennen allemaal de berichten rondom het filmen van een ongeluk, reanimaties en ander leed.

Afgelopen zaterdag zat ik lekker aan een pilske bij het gezellige Molencafé. In de loop van de avond gingen er filmbeelden in de rondte van dat vreselijke ongeluk met een scooter op de Moerseweg wat onlangs
plaats vond. Schijnbaar geen beelden van de afhandeling, nee, van het ongeluk zelf! Ik schrijf schijnbaar, want ik heb geen behoefte aan dergelijke vunzigheid. Als je zulke beelden al maakt, stel ze beschikbaar aan politie, verzekeraars en dergelijke. Maar toch niet aan je vrienden zeker die het op hun beurt ook weer verspreiden. Het zal je familie maar zijn die daar door de lucht vliegt!

Graag wil ik toch positief afsluiten: de bediening was geweldig, ik denk dat Theo wel twee millimeter van zijn zolen kwijt is.

Vriendelijke groet
Johan Merkx

————————————

*Ook een brief inzenden?
Kijk voor de voorwaarden op: www.kijkopdrimmelen.nl/over-kijkopdrimmelen-nl