Liesbeth Jongmans uit Made wint moederdagsprijs en geeft deze ook weer weg

Afgelopen woensdag kwam Liesbeth Jongmans uit Made naar voren als de winnares van de moederdagsprijs en gistermiddag kwam ze de prijs in ontvangst nemen. Liesbeth wint een Moeder/Dochter make-up workshop, die zij weggeeft aan haar oppas Laura en Laura's moeder Gea! Samen met Ria Kap van Visagieworkshops.nl zetten wij Liesbeth op de foto terwijl zij de cadeaubon voor Laura en Gea in ontvangst neemt.

Liesbeth zag onze moederdagactie voorbij komen precies op het moment dat Laura en Gea door een lastige periode gingen. "Ik zag jullie bericht en ik dacht: dit verdienen zij gewoon. Ik moet meedoen voor hen, het was alsof ik het voelde", vertelt Liesbeth. En zo het geschiede: Liesbeth won de prijs en dus geeft ze deze ook weer weg. "Ze konden er helaas vandaag niet bij zijn om mee op de foto te gaan, maar ze hebben me allebei laten weten erg blij te zijn met deze prijs."

KijkopDrimmelen feliciteert Liesbeth, en natuurlijk Laura en Gea, met het winnen van deze moederdagsprijs en wenst moeder en dochter veel plezier tijdens de workshop!