Hippe slippers voor de zomer of warme boots voor de winter… Maak nú kans op de 25ste maandprijs!

Schoenen, slippers, sandalen, waterschoenen, laarsjes, accessoires, reparaties of sleutelservice… De 25ste maandprijs is er één waar u veel kanten mee op kunt!

We geven in mei namelijk een cadeaubon t.w.v. maar liefst € 75,00 weg, te besteden bij Kinderschoenmode Rob Schellekens in Made!

In de winkel aan de Godfried Schalckenstraat in Made staan kinderschoenen in allerlei vormen en maten. Of het nu zomer is en uw kind wil hippe slippers aan of het is winter en u zoekt warme snowboots: bij Rob Schellekens slaagt u vast en zeker! Of bent u eigenlijk nog op zoek naar een groene veter of is de zool van uw lievelingsschoen gescheurd? Ook dan bent u bij Schellekens aan het juiste adres! Achter de winkel is namelijk de reparatieruimte, voor allerlei reparaties aan uw schoeisel. 

Maar wist u dat Schellekens ook schoenen heeft in de maten 39, 40 en 41? En dat zij ook sleutelservice hebben? Met de 25ste maandprijs kunt u dus écht allerlei kanten op!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 26 mei aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook maar wel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.