Luie personen gezocht: KijkopDrimmelen/Janssens Tweewielers presenteren: Het Drimmelens Kampioenschap Traagfietsen

Tijdens de Drimmelense Fietsweek organiseert KijkopDrimmelen in samenwerking met Janssens Tweewielers uit Wagenberg, op zaterdag 10 juni het Drimmelens Kampioenschap Traagfietsen. Op een uitgezet parcours van 20 meter aan de Wethouder Dubbelmanstraat in Lage Zwaluwe, kan iedereen vanaf 12 jaar meedoen.

Wie het langst doet over de afstand zónder voeten aan de grond te zetten, mag zich de eerste Drimmelense Kampioen Traagfietsen noemen. Deze kampioen ontvangt behalve de eer, ook een cadeaubon t.w.v. € 50,- te besteden bij Janssens Tweewielers in Wagenberg. De tweede en de derde plaats zijn beide goed voor een cadeaubon t.w.v. € 25,-.

Deelname is gratis en wij zorgen ook voor de fietsen. Inschrijven is niet verplicht maar wél aan te bevelen als je zeker van deelname wilt zijn. We starten om 14.00 uur en inschrijven kan op de dag zelf ook nog tót… vol = vol! Ben jij ernstig traag en lui van nature? Schrijf dan in voor het eerste Drimmelense Kampioenschap Traagfietsen via info@kijkopdrimmelen.nl