Muurschildering kunstproject park Made: wat is uw voorkeur?

Binnenkort starten de werkzaamheden voor de nieuwe inrichting van het park bij het gemeentehuis. In het park staat een betonnen gebouw. Een kant van dit gebouw wordt beschilderd. Aan de andere kant komt een klimwand voor de jeugd.

Inwoners kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete schildering. De muurschildering met de meeste stemmen wordt door de kunstenaars en jongeren aangebracht. Kunstenaars hebben vier ontwerpen gemaakt. De ontwerpen zijn zo gemaakt dat mensen kunnen helpen met de schildering. U kunt uw stem uitbrengen op één van de ontwerpen.

Dit kan tot uiterlijk zondag 23 april 2017 via http://www.facebook.com/drimmelengemeente of via e-mail: rdriesen@drimmelen.nl Het kunstproject is tot stand gekomen in samenwerking met de Royal Talens Foundation (RTF). Deze stichting stimuleert de creatieve expressie van mensen. Het is de bedoeling dat jongeren sámen met volwassenen het gebouw in het park voorzien van een muurschildering.

Op woensdag 31 mei, donderdag 1 juni en vrijdag 2 juni wordt de wand onder begeleiding van de kunstenaars beschilderd. Uiteraard bent u van harte welkom om deze dagen te komen kijken.