Maak nú kans op twee kaartjes voor de albumpresentatie van Arjon Oostrom

Wij hebben toch weer iets leuks voor u! KijkopDrimmelen geeft zelf elke maand een prijs weg van een lokale ondernemer, maar nu mogen we ook een prijs weggeven van een lokale zanger!

We geven op vrijdag 29 maart namelijk twee kaartjes voor de albumpresentatie van Arjon Oostrom in De Korenbeurs op 5 april weg, mét zes consumptiemunten

Arjon Oostrom, de bekende zanger uit Made, timmert al jaren aan de weg als succesvolle Nederlandstalige artiest. Zijn grote hits 'Zakka Zakka', 'Pure Verleiding' en zijn nieuwste single 'Doe 't Dan' staan op menig afspeellijst en staan garant voor een gezellig feestje. Op vrijdag 5 april 2019 zal Arjon zijn tweede verzamelalbum presenteren, met alle nummers die de afgelopen 5 jaar zijn uitgekomen. Een bijzondere mijlpaal, die hij samen met vele collega's uit het vak zal vieren. Zo komen de Gebroeders Ko, de PartyfrieX, de Alpenzusjes, Jeffrey Heesen, Nelis Leeman, Joeri Plaizier, Dennis v/d Stelt en LA Sound die avond ook optreden.

De albumpresentatie start om 20.30 uur en gaat door tot de sluitingstijd van De Korenbeurs, namelijk 02.00 uur. Reguliere tickets kosten € 15,00 in de voorverkoop, € 20,00 aan de deur, maar dat maakt voor onze winnaar weinig uit! De geluksvogel die wij op vrijdag 29 maart geheel willekeurig trekken, wint namelijk twee kaartjes voor de albumpresentatie met zes consumptiemunten. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel: 

LIKE en DEEL dit bericht openbaar. Reacties wie u meeneemt als u wint worden gewaardeerd, evenals het leukvinden van de KijkopDrimmelen Facebookpagina (https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl) én de Arjon Oostrom Facebookpagina (https://www.facebook.com/arjonoostrom/)! 

Wie weet kom jij als winnaar naar voren op 29 maart en bouw jij samen met Arjon een mooi feestje op 5 april!