Madese Boys trapt seizoen af met Ben Sportief & Toon Respect

Morgen, zaterdag 21 september, trapt Madese Boys het seizoen af met de campagne Ben Sportief en Toon Respect in het kader van Positief Voetbalklimaat. Madese Boys nodigt iedereen die betrokken is bij het voetbal in Made, van speler tot supporter, uit om de aftrap bij te wonen. Tijdens de officiële aftrap om 10.30 uur onthult Madese Boys de mascottes Ben & Toon en staan alle teams, ouders en bezoekers vooraf aan de wedstrijd stil bij sportiviteit en respect op en rond de voetbalvelden waar zij zich gezamenlijk voor inzetten. 

De campagne Ben Sportief en Toon Respect in het kader van Positief Voetbalklimaat is een initiatief van alle Bredase voetbalverenigingen waar Madese Boys bij aangesloten is. Dit weekend vinden er bij diverse Bredase voetbalclubs en bij Madese Boys meerdere activiteiten plaats in het kader van het project Positief Voetbalklimaat Breda. Dit project is 5 jaar geleden gestart n.a.v. de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen tijdens een voetbalwedstrijd. Doel van het project is dat iedere voetballer, trainer, coach, scheidsrechter, supporter en vrijwilliger van de club op een sportieve, respectvolle en vooral positieve manier met de sport bezig is en er veel plezier aan beleeft.

Iedereen die betrokken is bij het voetbal kan persoonlijk bijdragen aan een Positief Voetbalklimaat door ervoor te zorgen dat de jeugd, maar ook volwassenen volop plezier beleven aan het voetbalspelletje. Madese Boys hoopt op ieders positieve medewerking en aanwezigheid bij de aftrap op de eerste competitiedag van het voetbalseizoen 2019-2020. U bent welkom op het sportpark aan de Schietberglaan in Made.