Baasjes van trouwe viervoeters opgelet! Maak nú kans op de 41ste maandprijs!

De éénenveertigste maandprijs is een prijs waarmee uw viervoeter straks weer fris is en zal stralen!

We geven over twee weken namelijk een volledige en uitgebreide trimbeurt voor een hond weg, inclusief een shampoo- / verzorgingspakket, van Hondentrimsalon 't Weeltje in Lage Zwaluwe!

Niet alleen mensen gaan naar de kapper, ook viervoeters kunnen wel een goede trimbeurt gebruiken. Heeft u een hond met een krulvacht, kroesvacht, lange vacht of zelfs korte vacht? Dan is deze maandprijs geschikt voor u. Uw hond wordt geknipt, geschoren, gewassen, geföhnd, vertroeteld en verzorgd. Zijn de nagels lang of heeft uw hond vieze oren? 't Weeltje kijkt ernaar, lost het op of adviseert waar nodig. 

Heeft u zelf geen hond, maar kent u wel iemand die deze maandprijs goed kan gebruiken? Dan mag u deze prijs ook aan iemand cadeau doen. In overleg met 't Weeltje wordt een afspraak ingepland voor de trimbeurt. Geen reden dus om niet mee te doen!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 5 oktober aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/registreren.